Monday, November 1, 2010

Salam Sayang buat semua....

salam buat semua pengunjung,sahabat handai dan saudara mara yang setia mengunjungi blog teman nih... semoga kalian semua sentiasa didalam perlindungan dan rahmat Allah slalu.... pejam celik pejam celik... ehh..ehh.. ader lagi... udah masuk bulan November skarang.. aarrrggghhh... udah 2 minggu lebih teman menghilang meraban entah kemana..

Astaghfirullahalazim.... aderrrr.. x kemana mana pon.. bukan x der idea atau resepi untuk di n3 kan... sebab memasak untuk keluarga nie mmg rutin harian yang x pernah terhenti lagi... cuma selepas selesai mengemas, menyusun,menyimpan dan membersih umah selepas renovation ari tu... tiba2 jew... badan jadi x cihat dan terus demam.... sakit abis seluruh anggota badan... my hb bawa teman g klinik jumpa ngan doktor...doc kata demam stress jer nie... dia bagi MC n ubat demam urat dan suruh berehat dua tiga hari kat umah..

Alahaii.. begitulah perasan rasa diri muda n kuat lagi... segala gala nyer nak buat sendiri nak minta tolong ngan putera2 teman tuh.. wat penat cakap jew... lain yang kite suruh lain pulak yang di buat nyer.... suruh kemaskan buku2 komik,novel2 lama,majalah2 kereta mengikut saiz kedalam kabinet.... dia orang asyik membelek dan membaca pulak aaaiii mcm mana nak siap klu giniii... last skali teman juge la yang mengusung naik turun dan menyusun kedalam kabinet... adeeeehhh.

Pastu pulak demi menjaga hati dan perasaan putera2 teman agar dapat menumpukan sepenuh perhatian kepada peperiksaan akhir tahun apa2 aktiviti komputer kat umah d berhentikan buat sementara waktu sehingga anak2 semua selesai peperiksaan akhir tahun mereka...(nie.. arahan dan kuasa vito ketua umah.. hikhikhik... ikut ajer lah)

2 comments:

mohdandmeriam said...

salam nur..oh tak sihat patutlah singgah dapur nur sunyi je..sekarang ni macam mana ..dah sihat ke..jangan lupa makan ubat..musim hujan ni mudah kena demam.take good care of yourself.

Nur Ede said...

Wsalam kak yam... time kasih.. alhamdulillah dah sihat skarang... insyaallah lepas nie saya akan lebih berhati hati lagi.. time kasih yer..kak yam diatas ingatan buat saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...