Monday, January 10, 2011

Masuk Hospital Sunway

Baru jew... selesai putera2 teman memulakan sesi persekolahan pada minggu lepas..ponat juge menguruskan 3 orang putera yang x sama sekolah nyer...bila sesi baru persekolahan mcm2 benda yang cikgu minta... biasa lah bila sekolah baru bermula mcm2 benda perlu di sediakan... begitu juga dengan jadual kelas tuisyen semua nyer teman kena ingat... bila semua nyer dah ok... tiba2 putera bujang teman yang bekerja kat KL bagi tau dier kena masuk hospital.. punya lah kelam kabut teman di buat nyer...bcoz my hb pulak out stasion 1 minggu. Masa putera bujang teman bagi tau tu... udah besuk nyer dier kena admit wad dan operate nyer sebelah petang...

Tapi alhamdulillah... walau pon my hb x de... allah permudahkan segala urusan teman.. adik ipar dan CikTie sedia membantu menguruskan putera2 teman... Begitu juga dengan menantu teman yang duk kat Bintulu tu... dier lah yang uruskan tiket online airasia untuk teman ke kuala lumpur... Putera bujang teman selamat menjalani pembedahan tonsil ngan adenoids dan sedikit di bahagian gegendang telinga nyer di sunway medical centre.. hingga ke hari ini masih lagi di rawat di SMC...

Gambar yang teman ambil dari wad tingkat 4 tempat
putera bujang teman di tempatkan...

Bilik operation... semasa menunggu kesejukan nyer terasa hingga ke tulang...
knape yerk..klu mcm nie org sihat pon boleh sakit..adooiihh..

Gambar selepas keluar dari bilik OT - x sedar mana lagi...

12 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam K.Ede...atie doakn semoga anak bujang k.Ede akan beransur sembuh & dpt menjalankn xtvt harianya...bykkan brsabar yer kak!

hana said...

salam kak... siannyer pak sedara kite sakit... mudah2an cepat sembuh... nenek pong take care gak taw... lap u nenek!

Nur Ede said...

Wsalam atie...
Trima kasih mendoakan buat anak akak... insyaallah udah semakin baik..

Nur Ede said...

Wsalam hana..
Trima kasih.. mendoakan buat anak bujang akak.. alhamdulillah udah semakin sembuh... insyaallhah nenek nie sentiasa kuat demi anak2..thanks lap u 2

izahdaut said...

kak ede...loo gitu pulak ye..kalau Allah nak bagi ujian tu, sekejap aje dah kena..moga si bujang akak tu cepat sihatnya..dah berapa hari dah kat KL kak?

Dinas Aldi said...

Allahu akbar..semoga dia cepat sembuh lepas pembedahan tu ya, kak Ede..insyaallah, kita sama2 doakan..

Ida Ddapur said...

k'ede...semoga anak cepat recover..insyaAllah
kak..tmpt operation mmg sejukk...dlm bilik bedah lagi sejukk dr pengalaman la...utk prevent infection salah satunya

Nur Ede said...

>>>Izah..
Yer lah.. izah, penyakit nie datang nye cepat nak baik nyer lah.. lambat.. akak kat KL 3 hari ajer.. tu pon hati teringat kat umah jew.. sebab anak2 yang lain tinggal kat umah di Trg.. papon trima kasih yer izah.. mendoakan buat anak akak..

Nur Ede said...

>>> Dinas
Allah maha besar... mengetahui yang tersurat dan tersirat... alhamdulillah anak bujang akak udah semakin ok.. lepas kluar dari hospital nanti... dier akan balik Tganu... Trima kasih bebanyak yer..dinas, mendoakan kesejahteraan anak akak...

Nur Ede said...

>>> Ida..
Alhamdulillah... trima kasih yer..ida,mendoakan kesejahteraan buat anak akak.. yer lah ida tunggu kat luar bilik operation tu.. akak dah jadi mcm ikan dok dlm esbox jew... sejukkk bagaikan nak keras kejung jadi nyer...

mohdandmeriam said...

salam nur,terkejut makcik baca tajuk ingatkan nur yang masuk hospital..rupanya anak teruna nur..alhamdulillah semua nya selamat..moga dia cepat sembuh.

Poklis said...

Salam CikDe...
Knaper ngan abang Boi tu... x cihat yerk.. sian dier... mesti kurus pas nie kan.. CikDe hihihi... jangan mareehh abg boi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...