Saturday, August 29, 2009

ari nie masih stay kat KL lagi.. The ZON all suites residences in the park bersebelahan ngan KLCC

Friday, August 28, 2009

apa-apa aje berbuka kat JJ



Ingatkan smalam nak up date blog.... tapi keletihan kerana round malaysia kemarin... berlepas dari Trg jam 2.55am 27/8/09 ngan anak menantu n cucu-cucu.. berhenti kat petrol kios jerteh lebih kurang jam 4.30am semua tido dlm kete... My hubby isi minyak kat petronas kios...semasa dia tinggalkan pam jap nak p toilet.... rupa-rupanya pam tu tak stop sendiri bila minyak dah penoh, apa lagi melimpah limpah le minyak petrol tu.... sepatutnya full tank dlm RM70 je ni smpai RM115 punyalah panik tengok minyak tu melimpah ruah. Walau apa pun sabar aje la... semoga menjadi pengajaran d masa depan... Bersahur kat Machang jam 5.05am ada kamal restoran buka untuk orang bersahur oder nasi paprik ayam ngan nasi goring merah aje.. anak2 berselera nampaknya kecuali Aiman n teman jer...dok brapa nak sleraaa... berhenti solat suboh kat kg. Ipoh perjalanan kami menuju ke kedah kerana urusan anak menantu smpai sg Petani jam 9.30am....pastu ke sg. dua jumpa member bisnes kaklong.... berlepas ke KL jam 2.35ptg berhenti solat zohor kat RnR semanggol... nampak my hubby keletihan jadi teman ganti memandu... alhamdulillah teman okay walaupon sepanjang perjlnan ke KL hujan.... teman kan pemandu berhemah.. kankankannn.. hahahahah angkat bakul nampak... sowri. Smpai KL jam 6.50ptg berbuka kat jasco.. semua foodcot penun restoran pon penoh gak.... sian anak2 berbuka ngan dougnut n kurma jer... macam org musafir..d pdg pasir......hihihi

Wednesday, August 26, 2009

seharian teman blajo buat blog nih... tak tau le bila nak pandainya.. susah juga nak mahirkan diri buat blog nih... agaknya dah terlewat kut...

Monday, August 24, 2009

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...